For You-3 Kft. | Szupermarket | Pékség | Cukrászat | Ékszerüzlet | Kapcsolat
A bodroghalmi Kisgólya ABC felújítása


Kedvezményezett neve, címe: FOR YOU - 3 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
3950 Sárospatak, Erdélyi János utca 1.
Projekt címe: A bodroghalmi Kisgólya ABC felújítása
Pályázati azonosító szám: KTÜ-KP-1-2021/2-000337
Elnyert támogatás összege: 25 158 181 Ft
A projekt tartalma: A FOR YOU-3 Kereskedelmi Kft. a Magyar Falu Program keretében meghirdetett, Gazdaság-újraindítási Akcióterv keretében a kistelepülési üzletek támogatása 2021 című pályázat keretében támogatást nyert. A projekt keretében igényelt támogatást a FOR YOU-3 Kereskedelmi Kft. bodroghalmi üzletének fejlesztésére fordítjuk, mely magában foglalja az épület belső és külső felújítását, homlokzati szigetelését, a fűtési és hűtési rendszer korszerűsítését, a tető felújítását, a nyílászárók cseréjét, a világítási rendszer korszerűsítését valamint az üzlet technológiai hátterének korszerűsítését, melynek során fagyasztót, húsdarálót, hűtött bemutató vitrint szereztünk be, továbbá a termékek nagyobb átláthatóságát biztosítva egy új kereskedelmi polcrendszer telepítése valósult meg mind az eladótérben, mind pedig a raktérben.

A beruházással a helyi lakosság szükségleteit elégítjük ki, hiszen egy sokkal vonzóbb, komfortosabb üzletbe lépnek be, valamint az értékesített termékek is átláthatóbbá teszik a fejlesztések. A beszerzett eszközök által a raktározás is modernebb körülményeket nyújt, így a fejlesztés nemcsak a helyi lakosokat szolgálja ki, hanem a munkahelyi környezet is modernebbé válik, így a munkavállalói kedv is növekszik.

A fejlesztések hatására cégünk képes bővülni, mely a foglalkoztatotti létszám növelését vetíti előre, így a lakosságnak egy vonzó, stabil munkalehetőséget biztosít, a településen pedig csökken a munkanélküliség, valamint gazdaságélénkítő hatása van, hiszen bevételünk növekedésével az iparűzési adó is nő, mely a község adóbevételeit növeli.

A megvalósítás során a kötelezően előírt tájékoztatás és nyilvánosság követelményeinek eleget tettünk.
A projekt megvalósításának kezdete: 2021.12.22.
A projekt megvalósításának fizikai befejezése: 2022.12.31.